HTML

Kamulemez

Kamulemez, kamufilm, kamukönyv, kamuminden. Minden, ami kamu!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A magyar-japán-viking rokonság gyümölcsei

2011.01.09. 00:40 art star

 

 

 

 

 

 

 

 

Tökéletes (hang) alapanyag hanyag kidobóemberek fülébe, részegen hóbahalt kutyasétáltatóknak. Hortobágyi szekérutazások, Tarr-kopasz tájvándorlások édesítője itt minden egyes szám. Hatsuna Délibáb azon japánoid skizozenésznők közé tartozik, akik nem csak, hogy meglepik a hazai közönséget, de olyan kultúratömködő versenyszellem is burjánzik ölükben, ami nem egyszer vált már marhajó történelemmé. Tizenkét év munkája fekszik a kereken harmincórás lemezben, melyet egyszer vettek fel, együltőhelyben. Ez a sátánikus nyugalom jellemzi a bronzhangú Délibáb korábbi kiadatlan munkáit is, ám a hisztérikus nyavajgás ebben a lemezben csúcspontosodik legjobban szerintem.

No igen akkor a számok. A minden zeneiséget nélkülöző Csesszen tuz viharmuzikalitása kapásból megráncigálja az embert, kiadós délelőttökre nyilván tökéletes ez a 3 órás zenei szekérutazás. A popmetálos Kutyaevo Kurva slágergyanús, szinte fesztiválikon háttérmuzsika, és tudtommal mind a 69 perce kincs. A Japánság tengerérzése kispálfeldolgozás első olvasásra, de Hatsuna jogemberei váltig állítják, hogy fogalma sincs Délibábnak a kispálról. Mondjuk ebben lehet valami. A Takami Kosun leszopva erőszakos teknója egészestés szexekhez ideális, ugyanakkor nem ajánlott. Az egyetlen káromkodás is ebben a számban található, egy messziről érkező "Gecifasz" töri meg a 40. percben a számot. A Napbafingas trükkösen készíti elő a terepet gitártokütögetésével az évtized minden dallamát tömörítő - legalábbis olybá tűnik - Szekerenbaszo előtt. Állítólag a 2 órán át mesélt zenei történet egy 104 éves japán kurva élettörténetét parodizálja, akit a Samsung megyei parasztok csak úgy emlegettek a '70-es években, hogy a "Szekerenbaszo". Alapvetően nehezen hallgatható a 30 órás lemez, de aki egyszer nekiáll, nem tudja abbahagyni. Hipnotikus piedeszta hazánk zenei poklában, a Satanpina mindenképpen megállja a helyét, ha ugyan műfajilag besorolhatatlan is.

 

 

16 komment

Címkék: csecs hajlékony nő japánbuziság kultúrabuzi lámpafojtogató női hajlék szabados picsa

A bejegyzés trackback címe:

https://kamulemez.blog.hu/api/trackback/id/tr972570894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bairc 2011.01.09. 01:31:30

hát ez szar felütés. ízekre fognak szedni. trollok. toll nélkül. trolin akár.

art star 2011.01.09. 01:40:30

Kedves bairc!

Látom, a mocskolódásnál tovább megint nem tudtál jutni. Mondhatnám, hogy "csinálj te jobbat, ha tudsz", de nem teszem. Mert vannak, akik képesek saját kreativitásukból alkotni valamit, letenni az asztalra, míg van azoknak a birka - a te szavaddal élve: troll - tömege, akik csak anyázni tudnak, akik csak beszólni tudnak, de saját maguktól semmire sem képesek. Hitetlen egy népség a tiétek, csak sajnálni tudlak titeket.

bairc 2011.01.09. 01:43:51

@art star: arctár, buzi egy név, és csak szólok az Art nagy "A", a star*-nak pedig csillag van a végén, na csá

art star 2011.01.09. 01:47:33

@bairc:
Kedves bairc!

Ezt a hozzászólásodat még csak reakcióra sem méltatom.

Üdv,
art star

bairc 2011.01.09. 01:49:55

@art star: kedves a kurvaanyád, te ent fasz

art star 2011.01.09. 01:58:05

Tisztelt kommentelő!

Amennyiben folytatni kívánja hozzászólásait, kérem, ne tegye, ezzel csak rontja az oldalam színvonalát. Én végig tisztelettel álltam Önhöz, pedig a "netikett" szerintem nem követeli meg ezt, ilyen esetekben.
Babits Mihályt idnézném: "Minden szavam magamról vall." Hát gondolkodjon el ezen, bairc, nézzen magába, hogy miért is viselkedik így az interneten.

bairc 2011.01.09. 01:59:51

@art star: "idnézném", aszondja a babics fasz

art star 2011.01.09. 02:10:53

"fasz" "kurvaanyád" "szar" "buzi"
És a félregépelésembe való belekötése. Én tudja holnap reggel dolgozni megyek, egész éjszaka kínlódtam ezzel a poszttal, hogy végre elindulhasson ez a blog, és az emberek megismerhessék gondolataimat, humoromat. Olvastam régebben is blogokat, ismerem az Önhöz hasonló alakokat, akik az interneten szörfözve az inkognitásba burkolózva öntik magukból a szennyet. Honnan jön ez a sok düh?
Fejezzük be mára, elég volt szerintem.

Ui: Ismeri a "rombolós fiúk" kifejezést? Nem? Gondoltam...

bairc 2011.01.09. 02:18:19

@art star: sok csúnya szót így egymás mellé leírni.. izgi mi? áll a kis magyartanár cerkád mi? vagy inkább ecset.. pemzli.. nemértem, min húztad fel magad, talán csak rég nemvoltál nővel, azlehet. dögöljmeg, kérlek, hogy lehet így leoltani? szted én nem olvasok blogokat? mert egy paraszt vagyok? hogyne ismerném a rombolós fiúk kifejezést! csak az nem egy kifejezés, az én vagyok! ÉN. tudod honnan jön a sok düh?? a nevelőapám pemzlijéből, onnan!!!!444! sok egyéb is jött onnan!!!!,, belém!!!!??? nembaj nemérdekelsz, csak egy kis blog jobra vágysz, de tőlem nem kapod meg, csá, holnap is leszek

art star 2011.01.09. 02:31:55

"pemzli"!
Meglepett, hogy ismered ezt a régi szép magyar szót. Sokat láttam az olyan gyerekekből, mint Te, tanításom során, igen. Okos, van esze a dolgokhoz, de a mai Média elvadítja, dúvaddá változtatja. Engem is vert Apám, még sem lettem egy hozzádhasonló "rombolós fiú" (ha már ezt a kifejezést használtuk), és SAJNÁLATTAL hallom, hogy Te az igazi Apádat, valószínűleg nem ismerted. Amúgy nem, nem magyar irodalmat tanítottam, hanem ének-zenét. Itt vagy még, bairc?

bairc 2011.01.09. 02:38:31

@art star: végre egy kabátos-bajszos férfi, aki fejéhez kapott sorsomról olvasván, s nem farkához. nos igen, vertek, rámvertek, kivertek. de nem félek ezt felvállalni, már tudok emberi lényként tekinteni magamra, miközben kabátos-bajszos férfiaknak verem, mert ez a munkám, Arctár. nem tudom, mi ez a furcsán ismerősség, ez a szimpátia feléd, de kérlek ne magázz, bazmeg, és mondd meg, mit tehetnék, te rohadt szemétláda dögöljmeg engem nem fogsz lekezelni, vagyhát.. nem is tudom, nem is tudom, nemtudom, rohadjmeg, kérleksegíts, rohadék, barátom

art star 2011.01.09. 02:46:43

Csupa-csupa gúny amit írsz, és csupa-csupa emberi sors is meglapul mögötte, ha ugyan igaz, amit írsz. Nem gondoltam, hogy ez bújik meg a háttérben. "Minden nap tanul valamit az ember." Babits Mihályt, meg megkérlek ne gúnyold ki végképp, hiszen ő Neked, még nálam is, kevesebbet ártott. "pemzli" még mindig mosolygok itt magamban, ezen a fiún, aki ilyen szavakkal dobálózik, és mégis "őtőle hangos az udvar". Segítsek, azt mondod? Miben segíthetnék? Ha gúny megbújik benned, úgy gondolom, humor is lakozhat ugyanott. Jól gondolom?

bairc 2011.01.09. 02:51:07

@art star: megtörtél, nagyúr, behódoltam neked. kérlek, hagy kacagjak veled együtt, hagy kacagtassalak, s pemzlid magam is hagy kényeztessem, hogy érezd, mennyire tisztellek és szeretlek.. Tanár Úr!

art star 2011.01.09. 02:55:50

hagy helyett "hadd" - csak hogy hadd oktassalak ki :)
Nem hiszem, hogy megtörtleke volna, benned temérdek erő lakozik. Ebben sose kételkedj. “Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk. ” (Oscar Wilde)
Hát, ha vigasztalódásra vágysz, bairc, felkérlek, hogy alakítsd velem ennek a blognak a humorát, "kacarfokát". :) Aztán aludjunk, már igen csak későre jár, és nincs szükségem ma egy "Hajnali részegségre"

bairc 2011.01.09. 03:02:49

@art star: én viszont bebaszok rendesen most még, Kacar királyom, de holnap már jelentkezem is első anyagommal. s csak tudd, hogy remélj: Őseinket felhozád / Kárpát szent baircére, / Általad nyert szép hazát / Bendegúznak vére. jóéjt, Tanár Úr!

art star 2011.01.09. 03:05:25

Kacar király, Kölcsey-idézet :). Jól van bairc, a többit privátban!
süti beállítások módosítása